8 Yıl Sonra Aynı Mekan Aynı Kare

TAKİP ET

Hendek Ak Parti Önceki dönem Ak Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu. Geçtiğimiz günlerde TBMM Milletvekilleri yemin törenine katıldı.Sakarya Milletvekilleri ile bir araya gelen Sofu 8 yıl önce İlçe Başkanlığı döneminde 25 dönem Milletvekili seçilen Ali İnci ile 8 yıl sonra aynı kare aynı yerde aynı mekan diyerek yaptığı paylaşımda vekil Ali İnci'yi tebrik ederek başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de düzenlenen Milletvekilleri yemin törenine ilçe siyasileri iş adamları ilgi gösterdi.Önceki dönem Hendek Ak Parti İlçe Başkanı,2019 yerel seçimler Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu,Hendek Ak Parti Meclis üyesi Hamit İsmailoğlu,Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Hendek Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Der.Hendek Ak Parti belediye Meclis sözcüsü Hamit Canlı geçtiğimiz günlerde düzenlenen yemin törenine katılarak Sakarya milletvekilleri Ali İnci,Lütfi Bayraktar,Ertuğrul Kocacık,Murat kaya ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile bir araya geldi.

Ankara ziyaretleri sonrası ilçeye dönen sofu sosyal medya sayfasından 8 yıl önce İlçe Başkanlığı döneminde 25 dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili seçilen Ali İnci ile çekilmiş bir resmi paylaşarak Koca 8 yıl ve aynı konu, aynı mekan, aynı kare.sayın vekilimizi tekrar tebrik ediyorum.İlçemize, İlimize ve ülkemize Hayırlı olsun.paylaşımında bulundu.

#Ali İnci #Milletvekili #Ali Kemal Sofu #Ziyaret #Ankara #TBMM #8 Yıl Sonra Aynı Mekan # Aynı Kare #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber