Ahmet Der Basın Bayramını Kutladı

TAKİP ET

Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Hendek Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Der 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Hendek Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Der  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı İle ilgili tüm yazılı, görsel, işitsel medya çalışanlarının bu önemli gününü kutladı.

Siyaseten yapılan icraatların, kamuoyuna ulaşması için en etkili köprünün medya ve medya çalışanları olduğunu söyleyen Hendek Genç Kara Denizliler Dernek Başkanı Ahmet Der  “Türkiye basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak her yıl, Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanmaktadır. II. Meşrutiyet’in yürürlüğe girmesiyle birlikte, çıkan gazeteler sansür memurlarına verilmeden basılmış ve bugün, basın üzerinden sansürün kaldırılması hasebiyle önemli bir gelişme olarak tarihe geçmiştir. İşte biz de bu sebeple, en zor ve yoğun zamanlarımız olan seçim günlerinde bile, yaptıklarımızı kamuoyuna tarafsızca duyuran, bizimle koşturup, halka haber ulaştırmak için alın teri döken bütün basın-medya kuruluşlarımızın çalışanlarının bayramını kutluyoruz.”ifadelerini kullandı

 

#Ahmet Der #Bayram #Basın Bayramı #Mesaj #Kutlama #Hendek #Hendeksonahber