Ak Parti Hendek'te Adem Öz Devri Resmen Başladı

TAKİP ET

AK Parti İlçe Teşkilatında yaşanan hareketlilik sonrası görevden alınan İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ın yerine görevlendirilen AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, İlçe teşkilatında basın açıklaması yaptı.

AK Parti İlçe teşkilat binasında yapılan basın açıklamasına Kurucu Başkanlardan ve üç dönem İlçe Başkanlık görevi yapan Şenay Sakal, AK Parti önceki dönem ilçe Başkanı ve 2019 Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş, Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Tülay Ekşi, Eski Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı.

“Bilindiği üzere ilçemizde hali hazırda bir bayrak değişimi söz konusudur. Ülke genelinde yaşanan Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci sonrasında Cumhur İttifakımızın iki bileşeni birlikte verdiği karar doğrultusunda Hendek Belediyesi Başkan Adaylığı ittifak ortağımız olan Milliyetçi Hareket partisine bırakılmıştır. 

Öncelikle adaylık sürecinde ve  sonrasında alınan bu karara saygı gösteren iki tane aday adayımızı tebrik ediyor, iradeli duruşlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 

Maalesef ki Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kararına saygı göstermeyen ve başka partilerde farklı oluşumlar içine giren arkadaşlarımızda oldu.

Bu durum ittifak kapsamında ortaya konulmuş olan konsorsiyumun Ak Parti tarafını güçsüz zayıf durumda bırakmıştır. 

Teşkilatımız adeta neredeyse yok hükmü taşıyacak noktaya gelmiştir. İlçemizdeki bu gelişmeler Genel Merkezimiz tarafından yakinen takip edilerek, çözüm yolları için yapılan istişareler sonucunda ivedilikle yeni bir teşkilat oluşturulması gerektiği kanaatine varılmıştır. 

Sonuç olarak tarafımıza İlçe Yönetimi kurma yetkisi verilmiştir. Bizde kısa süre içinde sorumluluk olarak teşkilatımızı tekrar özüne döndürecek bir yönetim oluşturma gayreti ile görevi bizzat Cumhurbaşkanımızın tebliği ile almış bulunmaktayız. 

Oluşturduğumuz bu yönetim ile 31 Mart Mahalli idareler seçimine kadar  Partimize ve Cumhur ittifakı ruhuna güç verme gayreti içinde olacağız.  Amacımız bu değişim ile birlikte güçlü bir konsorsiyum sağlamaktır.

Bazı kaynaklarca ifade edildiği gibi MHP’nin ilçe teşkilatını görevden aldırma söylemleri gerçeği yansıtmamaktadır. Zira bu söylem İttifak partilerimizin kurumsal yapısına ve daha da ötesi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi iradesine yapılan büyük bir hakarettir.

Ak Partimiz liderinin emirleri doğrultusunda vatandaşa hizmet etme arzusu içinde olan ak kadroların bütünüdür. Bizde bu doğrultuda İttifak Liderlerimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri ile aşk ile sahalarda olacağız.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz yaptığı açıklamanın ardından Kadın Kolları Öz’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çiçek takdim etti.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

#Hendek #Ak Parti #İlçe Başkanı #Adem Öz #Hendek Ak Parti İlçe Başkanı #Buluşma #Açıklama #Basın Açıklaması #Hendeksonhaber