Akyazılı Yeni Başkan Yardımcısı Covit 19 u unutturdu.

TAKİP ET

Akyazılı Yeni Başkan Yardımcısı Covit 19 u unutturdu. Yakın dönemde Hendek Belediyesine yeni Belediye Başkan Yardımcısı atanması ilçemizde en cok konuşulan eleştirilen konular arasına girdi.

Akyazılı Yeni Başkan Yardımcısı Covit 19 u unutturdu.

Yakın dönemde Hendek Belediyesine yeni Belediye Başkan Yardımcısı atanması ilçemizde en cok Konuşulan eleştirilen konular arasına girdi.Dünya ve ülkemizde Covit19, Karantina, Ramazan, Okullar, Sınavlar derken, Hendek geçtiğimiz hafta  yerel gazete manşetlerinde ve köşelerinde yorumlanan Yeni Akyazılı Başkan Yardımcısını konuşmaya başladı

Eski Başkan İnci ile aynı yolu izliyorsunuz.Eleştirileri yapıldı

Sosyal medyalarda ve gazete manşetlerinin Altına yazılan yorumlarda, geçmişe atıf yapılarak eleştirildi. Eleştirilere MHP’li bir Meclis üyesi cevap Yazması, konuyu daha da alevlendirdi. Öyle ki Konu Eski Belediye Başkan Ali İnci ye kadar uzandı. Eski Başkan Sayın İnci döneminde Başkan yardımcıları, Danışmanlar ve müdürlerin bazıları Hendekli Olmamasını, MHP kanadı sürekli eleştirirdi. Buradan yola çıkan bazı yerel gazete ve vatandaşlar eskiyi Hatırlatıcı yorumlar yazdılar.

Seçim Öncesi Vaadi hatırlatıldı

Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’nun Köprübaşı mitinginde vadide hatırlatıldı. Belediye Başkan Yardımcılarından biri Bayan olacak sözünü, vatandaşlar tarafından yorumlarda hatırlatıldı.   

İttifaka destek vermeyen Vekilin danışmanı olması AKP kanadını uyandırdı.Yeni Başkan Yardımcısının Akyazılı olmasından ziyade Cumhur İttifakını desteklemeyen Eski Vekilin danışmanı olduğunun öğrenilmesi Yeni bir tartışma konusu oldu. İttifakın diğer kanadı AKP seçmenlerde konuya dahil olmasıyla ile Başkan Yardımcısı konusu daha da alevlendi. AKP’li seçmen, Turgut Başkan ittifakı önemsemiyor, yorumları Yapılmaya başlandı. 

Gardiyan Memur

Partilerle bağı olmayan vatandaşlar ise yeni Başkan Yardımcısının Gardiyanlıktan gelme olduğunu Öğrenince bütün Hendek konuya dahil olup eleştiri ve yorumların coğalmasına sebep oldular Hendek İlçesinde yokmuydu okumuş bu işin merkezinden gelen biri? Diye sorular sorulmaya başlandı.ve daha neler Neler yazmaya kalksak mısralara sığmaz Hendek Yaman Haber Olarak İlçemiz Hendek'de sosyal medyada Ve bazı Haber sitelerinde ve hendeğimizde gündem olan yazılarI ve yorumları bu yazımızda aktarmaya Çalıstık Hendek Yaman Haber Olarak Akyazılı Başkan Yardımcısına görevinde başarılar diler Hendeğimize 
Hayırlı olmasını temenni ederiz,

hendek akyazılı yeni başkan yardımcısı covit 19 u unutturdu.