Ali İnci muhtarlara seslendi: Sorunları hep birlikte çözeceğiz

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan seçim irtibat ofisinde Hendekli muhtarları ağırlayan AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ali İnci, "İlçenin seçilmişleri olarak sorunları hep birlikte çözeceğiz" dedi. 

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ali İnci, Sakarya ve 16 ilçesini adeta karış karış gezerek çeşitli ziyaret ve destek turlarını sürdürüyor. İnci SKM Programı dahilinde ilçede bir süre önce açılışı gerçekleşen 2'nci seçim irtibat ofisinde Hendekli muhtarlar ile bir araya geldi.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve mahalle muhtarlarının yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, meclis üyeleri ve hendek yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programı sabah 10.00’da Profesör Ayhan Kızıl Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat ofisinde başladı. İnci, davetlilerle yakından ilgilendiği programda kahvaltı sonrası bir konuşma gerçekleştirdi.

İnci, Hendekli Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında, "İlçenin seçilmiş insanları olarak ilçenin problemlerini,sorunlarını,hep birlikte çözeceğiz. Bugün gelinen noktada Hendek sanayisiyle, altyapısıyla, çevresi ile turizmi ile yaylaları ile mesire alanları ile yollarıyla baktığımız zaman ilçemizi bir şehir durumuna hep beraber getirdik." diyen İnci, sözlerin devamında ilçeye Belediye Başkanlığı döneminde kazandırdığı hizmetleri anlattı.

Muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmasını sürdüren İnci, "Sizlerden bir ricam var. Cumhurbaşkanımızın’da ifade ettiği gibi ve gençlerimizin de sloganı olan "Oyum Erdoğana, Oyum AK Parti'ye" ifadelerini kullanarak, Hendek'in farkını göstermesi gerektiğini ve yüzde 80 oy beklediğini kaydetti

#Hendek #Ali İnci #Muhtar #Muhtarlara Seslendi #Ak Parti #Sakarya #Milletvekili Adayı #Sorunları hep birlikte çözeceğiz #Hendeksonhaber