Ali İnci Sakarya'yı Karış Karış Geziyor

TAKİP ET

Sakarya Ak Parti 28 dönem milletvekili adayı Ali İnci seçim programları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor dün ilçede vatandaş ve esnaf ziyareti yapan ve ardından Yeşilyurt Mahallesini ziyaret eden inci gördüğü ilgi karşısında oldukça memnun kaldı.Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretleri sonrası bugün Adapazarı ilçesini ziyaret eden Ali İnci esnaf ziyaretinde bir dönerci dükkanına girerek döner kesti

Ali İnci Sakarya’yı Karış Karış Geziyor 

Sakarya Ak Parti 28 dönem milletvekili adayı Ali İnci seçim programları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor dün ilçede vatandaş ve esnaf ziyareti yapan ardından Yeşilyurt Mahallesini  ziyaret eden  inci gördüğü ilgi karşısında oldukça memnun kaldı.Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretleri sonrası bugün Adapazarı ilçesini ziyaret eden Ali İnci esnaf ziyaretinde bir dönerci dükkanına girerek döner kesti değme ustalara taş çıkartan incinin ziyaretinde Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu eşlik etti.

Sakarya Ak Parti milletvekili adayı Ali İnci seçimlere haftalar kala adeta Sakarya’yı karış karış geziyor inci gittiği ilçelerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşıyor gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan inci yaklaşan seçimlerde destek taleplerini yenileyerek seçimlerin önemine dikkat çekiyor.

28 Dönem Sakarya Ak Parti milletvekili adayı Ali İnci seçim çalışmaları kapsamında bugün Adapazarı ilçesini ziyaret ederek çeşitli ziyaretlerde bulundu.İnci’nin gerçekleştirdiği ziyaret esnasında.Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İl, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.Adapazarı İlçesinde seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ziyaret eden inci esnafın sorunlarını dinleyerek çözümler üreteceğini belirttiği ziyaretinde yoğun ilgi gördü İnci’yi pazar yeri içerisinde gören birçok vatandaş inci ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Diğer Yandan Seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı ilçesini ziyaret ederek Pazarcı esnafı ile bir araya gelen ve yaklaşan  14 mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçiminde destek beklediklerini iletti gerçekleşen ziynet sonrası kısa bir açıklama yapan 28 dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İnci.Bgün Adapazarı ilçemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik, Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin eserlerini, hedeflerini, seçim beyannamesini, her şeyi konuştuk. Biz hemşehrilerimizin ferasetine inanıyoruz. Teveccühleriyle inşaallah AK zafere çok yakınız. Doğru adımlarla yola devam dedi.

 

#Sakarya #Ak Parti #Milletvekili Adayı #Saha Çalışması #Çalışma #Adapazarı #Ali İnci #İnci Karış Karış Geziyor #Ali İnci Sakarya’yı Karış Karış Geziyor #Hendek #Hendeksonhaber