ANA LİG GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

TAKİP ET

21-24 Ağustos 2023 tarihinde Yozgat'da yapılan U13 Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grekoromen güreş Türkiye şampiyonasında Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı takım halinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. Dereceye giren sporcular 34 kg Kerem Derman ,44 kg Eymen Çolak, 78 kg Efe Demir Türkiye şampiyonu 41 kg Eren Cin, 48 kg Atakan Birinci, 62 kg Eymen Türk Türkiye üçüncüsü oldular.

ANA LİG GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

Hendek Olimpik Spor Kulübü başkanı Feyzullah Köstereli alınan başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek takım halinde U13 Türkiye şampiyonluğundan sonra ANALİG şampiyonluğunu da  Hendek Olimpik Spor Kulübü olarak Sakarya'ya getirmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirterek, altyapıdan sporcu yetiştirmede Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk dedi.

Bu başarılı gidişata emeği geçen sporcularımızı, kıymetli antrenörlerimizi, destek personellerimizi ve bizlere her türlü imkanı sağlayan kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı milletvekilimiz sayın Ali İnci, Sakarya'da sporun gelişimine büyük katkıları olan il müdürümüz sayın Nevzat İnanç, Sakarya'nın bir spor şehri olma markasını kazandıran büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem Yüce'ye ve maddi manevi destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

#Hendek #ANALİG # U13 Anadolu Yıldızlar Ligi #Güreş #Hendek Olimpik Spor Kulubü #Türkiye Şampionu #Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı #Hendeksonhaber