Aras Taşkın'a Başarılı Operasyon

TAKİP ET

Deva Partisi Hendek İlçe Başkanı Emre Taşkın'ın biricik evladı Aras Taşkın bir süredir artan ağrıları sonrası hastaneye başvurdu yapılan tetkikler sonrası fıtık problemi olduğu öğrenilen Araş Taşkın Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Hendek Deva Partisi İlçe Başkanı Emre Taşkın’ın Oğlu Aras Taşkın Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde Fıtık Ameliyatı oldu.daha önce  6 aylıkken de su fıtığı ameliyatı olan Aras ikinci Ameliyatını olarak sağlığına kavuştu.

Son günlerde yaşadığı ağrılara artması üzerine Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine giderek tetkikler yaptıran Başkan Taşkın’ın oğlu Aras Taşkın Tetkiklerin ardından ameliyata alındı 

Ameliyathane dışında heyecanla oğlunun ameliyattan çıkmasını bekleyen Başkan Taşkın Ameliyat sonrası oğluna sım sıkı sarılarak Ameliyatını gerçekleştiren doktorlara teşekkür etti.Hendek Son Haber Ailesi Olarak Ameliyat olan Aras Taşkın:’a Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

#Aras Taşkın #Operasyon #Başarılı Operasyon #Ameliyat #Emre Taşkın #Deva Partisi #Başkan #Hendek İlçe Başkanı #Sakarya #Hendeksonhaber