AYHAN GÜLER MECLİS ÜYELİĞİNE Mİ GÖZ KIRPIYOR

TAKİP ET

Hendek ilçemizin eski fakat eskimeyen kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler, Hendek Belediyesi Meclis Üyeliğine mi göz kırkpıyor.

Hendek ilçesinde bugünlerde 2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerinde, en çok konuşulan konuların arasında Hendek Belediye Başkanı kim olacak, hangi mahalleye kim muhtar olacak, Hendek Belediye Meclisine hangi partiden hangi isimler girmeye hak kazanacak gibi başlıca sorular merak ediliyor.

Kulislerde ve dost meclislerinde Hendek'in kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler'in adı Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği için geçiyor. Güler, geçmiş yıllarda AK Parti ve Gelecek Partisi gibi önemli partilerde üst düzey görevlerde bulunmuştu. Son olarak da Gelecek Partisinde İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve istifa ederek Gelecek Partisinden ayrılan Güler'in hangi partiden Hendek Belediye Meclis Üyeliğine göz kırptığı herkes tarafından merak ediliyor.

Kurt siyasetçi Ayhan Güler'in, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğu herkesçe biliniyor.

#Ayhan Güler Meclis Meclis Üyeliği Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği #Hendek #Hendek Belediyesi MECLİS ÜYELİĞİNE Mİ GÖZ KIRPIYOR Hendeksonhaber