Barış Soylu'dan Bir Şampiyonluk Daha

TAKİP ET

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nün başarılı sporcularından Barış Soylu Rize İlinde düzenlenen U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu olurken Zinar Çiftçi de Türkiye üçüncüsü oldu.

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nün başarılı sporcularından Barış Soylu Rize İlinde düzenlenen U15 Grekoromen güreş Türkiye Şampiyon olurken Zinar Çiftçi de Türkiye üçüncüsü oldu.Rize ilinde gerçekleşen U15 grekoromen güreş Türkiye şampiyonasında gelen şampiyonluk ve Türkiye üçüncülüğü sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

kulübümüz kürsü alışkanlığını devam ettirip Barış Soylu ile Türkiye şampiyonluğu Zinar Çiftçi ile Türk üçüncülüğü kazanan Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünün başarılı sporcularına, bu değerleri bugünlere getiren kıymetli hocalarımıza, başarıya giden bu yolda bizlere her türlü desteği sunan kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı sayın Ali İnci  vekilimize,Büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem Yüce'ye, Gençlik ve Spor il  müdürümüz sayın  Nevzat İnanç'a kulübümüz adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca kulüp başkanı Feyzullah Köstereli geçen sene doktor raporu ile Avrupa 3'üncüsü olan sporcumuzun bu sene inşallah istiklal marşımızı söyletecek bir çalışma içerisinde olduklarına beyan ederek sözlerine sonra verdi.

#Barış Soylu #Şampiyon #Bir Şampiyomluk Daha #Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü # Rize #U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu # Zinar Çiftçi #Güreş #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber