Başkan Aday Adayı  Ali Kemal Sofu Hendek'te Gönüllere dokunuyor 

TAKİP ET

2024 yerel secimlerine 109 kala saha çalışmalarına hız veren AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, ilçeyi karış karış gezerek gönüllere dokunuyor  Yaptığı çalışmaları yakından takip edilen Sofu ziyaretlerinde  vatandaşların tam desteğini alıyor.

Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı  Ali Kemal Sofu Hendek’te Gönüllere dokunuyor 

İlçede hızla 2024 yerel seçimlerine hazırlanan siyasi partilerin Başkan Aday Adayları son sürat çalışmalarını sürdürüyor yaptığı ziyaretler ile gönüllere dokunan Hendek’te AK Parti  Belediye Başkan  aday adayı Sofu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Sofu, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçede ziyaretler esnasında yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor. İlçenin kanaat önderlerini ve vefa ziyaretleri kapsamında partinin önde gelen isimlerini de ziyaret eden Sofu, çalışmalarından ve planlarından bahsediyor.

Çalışmalarını değerlendiren Sofu, “Hendek ilçemizde AK Parti aday adayı olarak çalışmalarımıza tüm hızı ile devam ediyoruz. Hamdolsun vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi bizleri memnun ediyor. Türkiye Yüzyılı kapsamında Hendek ilçemizde eser ve hizmet siyasetini devam ettirmek için göreve talip olduk. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Şahsımıza adaylık tevdi edilirse tüm gücümüzle Hendek için çalışacağız” dedi.

#Hendek #Ali Kemal Sofu #Hendek Belediyesi #Başkan Aday Adayı #Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu # Gönüllere dokunuyor #Hendeksonhaber