Başkan Adayı Bayraktar ekibi ile birlikte, Dereköy ve Kocatöngel'deydi!

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar ve meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında Dereköy ve Kocatöngel Mahallelerini ziyaret etti.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Hendek Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar saha çalışmalrına devam ediyor Başkan adayı Bayraktar son olarak Dereköy ve Kocatöngel mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi 

Gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan CHP Hendek Belediye Başkan adayı bayraktar yaptığı açıklamada "Meclis Üyesi Adaylarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya birlikte kurduğumuz dostluk bağlarını çoğaltarak çalışmaya devam ediyoruz. Dereköy ve Kocatöngel Mahallelerimizdeyiz...Bu coşkulu karşılama ve ilgi için mahalle sakinlerimize  çok teşekkür ediyorum.Sizlerle yaptığımız bu fikir alışverişi bizim için çok önemli, hep birlikte ortak akılla güzelleştireceğiz Hendek'imizi.Vatandaşımız bize soruyor; Sizde seçim zamanı vaatler verip bir daha telefonlarımıza dahi çıkmayan yetkililer gibi mi olacaksınız, biz kendimize muhatap bulmakta zorlanıyoruz dediler.

Bizim işimiz gücümüz Hendek olacak.

Seçiminlerin ana kahramanı oy verenler yani sizlersiniz. Başkanlar geçici süreyle görevde kalır güzel hizmet yaparsa bir daha seçilirler, ama asıl olan oy verendir yani sizlersiniz.Allah nasip eder bende Belediye Başkanı olursam makam için değil, Hendek için çalışacağım, öncelik hizmet olacak.Verdiğiniz her oyun hakkını vermeye çalışacağım. Hangi görüşten olursanız olun herkese eşit mesafede olacağız. Dereköy’den Dikmen’e her mahalleye hiç ayrım gözetmeksizin hizmet vereceğiz.Sizlerle birlikte kurduğumuz bu gönül ve dostluk bağlarını dahada güçlendirmeye, hep beraber güzel günlere yürümeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

v

#Hendek #CHP #Hendek Belediye Başkan Adayı #Nihat Bayraktar #CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar #seçim çalışmaları #Dereköy Mahallesi #Kocatöngel #Hendeksonhaber