Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Çamlıca mahallesini ziyaret etti.

TAKİP ET

Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar,seçim çalışmasını ileçenin mahallelerini karış karış gezerek sürdürüyor Başkan adayı Bayraktar son olarak Çamlıca mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Bayraktar Çamlıca ziyareti  sonrası açıklama yaptı.Başkan adayı Bayraktar açıklamasında Tüm Hendek’i kucaklamaya vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte Çamlıca Mahallemizdeyiz.Öncelikle bu güzel kalabalık ve dostluğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Büyükşehir yasası ile Belde olmaktan çıkarılan Çamlıca Mahallemiz sakinleri ile yaptığımız fikir alışverişinde vatandaşlarımız; Gençlerimizin nitelikli vakit geçirecekleri alan, Köy konağı, Tarla yollarının düzenlenmesi, Öğrencilerimizin bekleme alanı olan, Çağlayan mezarlığı yanına durak, Yayla şenlikleri ve Keramalide her yıl düzenlenen Mevlüt için destek ve ulaşım kolaylığı sağlanmasını talep ettiler.

Allah nasip eder Belediye Başkanı olursam 5 Büyük projemizden biri olan; geleceğimizin teminatı gençlerimiz için daha nitelikli zamanlar geçireceği spor ve sanat faaliyetleri yapacakları alanlar yaratacağız. Yine yayla turizmini çok önemsiyoruz, böylece yörede yaşayan kadınlarımızın evde ürettikleri ürünleri buralarda satarak vatandaşlarımıza ekonomik katkı sağlayacağız.

 

Geleneksel olarak düzenlenen şenlikler ve okumalar bizim kültürümüzün güzelliği bu tür etkinlikleri destekleyeceğiz.Çok dinamik, deneyimli ve liyakatlı bir meclis kadrosu ile geliyoruz. Sadece seçim zamanı değil her zaman ulaşılabilir, şeffaf, tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacağız.Bizim işimiz gücümüz HENDEK, işimiz gücümüz Hizmet olacak. Hiç durmadan halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Birlikte güçlendirdiğimiz bu gönül ve dostluk bağlarımızla daha güzel Hendek için gece gündüz çalışacağız

#Hendek #Hendek Belediyesi #Nihat Bayraktar #Cumhuriyet Halk Partisi #CHP #CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar #Çamlıca #Çamlıca Mahallesi #Hendeksonhaber #Başkan Adayı Nihat Bayraktar Çamlıca mahallesini ziyaret etti.