BAŞKAN BABAOĞLU'NDAN SELMAN DEDE SÜNNET ŞÖLENİ AÇIKLAMASI

TAKİP ET

Hendek Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu bir süredir gerçekleşmeyen Selma Dede Toplu Sünnet şöleni ile ilgili açıklama yaptı.

İlçede geleneksel hale gelen ve her yıl hemen hemen 300-350 çocuğun sünnet olduğu ve Sünnet elbiseleri Hendek Belediyesi tarafından karşılanan Hendek Selman Dede Toplu Sünnet şöleni bu yıl gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi sorusu cevabını buldu.

Hendek Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Babaoğlu açıklamasında.Muhtarlarımızla,Hastanemizle,görüşmemiz neticesinde biliyorsunuz  sünnet yapılma ortamı hastane ameliyat ortamı bunu sünnetçi diye tabir ettiğimiz sağlık personellerinin yapması.Yasal olarak yapması sıkıntılı.Bunu aşarsak bir planlama ile şimdiden yapılabilmesi ile arkadaşlarımızı,Kardeşlerimizi,Evlatlarımızı,sünnet yaptırarak şölenimize devam etmek istıyoruz dedi.

Başkan Babaoğlunun yaptığı açıklamada araya girerek zaten şölen temsili olarak yaptığını belirten ve orada zaten sünnetler oluyor diyen  Hendek Ak Parti Grup sözcüsü hamit Canlı’nın sözlerine yapacağız evet sünnet şölenini yapacağız diye cevap verdi

 

Hendek Başkan Başkan Babaoğlu Başkan Turgut Babaoğlu Selman Dede Selman Dede Sünnet Şöleni Açıklama Sakarya haber