BAŞKAN ÇULHAOĞLU BU SÖZLERLE BAL'A VEDA ETTİ

TAKİP ET

BAL Ligi temsilcimiz Hendek Dereköyspor'un kulüp başkanı Osman Çulhaoğlu, bu sözlerle BAL'a veda etti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendek Dereköyspor'un kulüp başkanı Osman Çulhaoğlu, kendisinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bu paylaşımla BAL Ligine veda etti.

Çulhaoğlu paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Gönül isterdi ki; vermiş olduğumuz bu mücadelenin karşılığını almaktı, ama maalesef olmadı. Bu süreçte çok özverili bir şekilde çalışan değerli hocamız ve futbolcularımız hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen değerli dostlarıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor ve saygılarımı gönderiyorum. Bu süreçte kırmış olduğum birileri var ise onlardan özür diliyorum. Herkese çok selamlar."

Başkan Çulhaoğlu'nun yaptığı bu paylaşım akıllara şu soruyu getirdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan olağan genel kurulda Başkan Osman Çulhaoğlu başkanlığa aday olacak mı? Yoksa, Başkan Çulhaoğlu sözleri ile başkanlığa değil de, lige mi veda etti bunu ileri ki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Hendek Hendek Dereköyspor Başkan Başkanı Çulhaoğlu Bal Veda Etti Bölgesel Amatör Lig Sakaraya #Hendek #Hendeksonhaber Hendekspor Haberleri