Başkan İRFAN PÜSKÜLLÜ MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

TAKİP ET

Sakarya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Önceki Dönem Hendek Belediye Başkanı iş insanı İrfan Püsküllü Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Püsküllü mesajında 'Efendimiz bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir' dedi.

Mevlid Kandili dolayısıyla bir Mesaj yayınlayan AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı  İrfan Püsküllü “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
“Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”
 
Püsküllü  mesajında “Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir. Onun ahlakını kelimelere sığdırmak çok zordur. Onun ahlakı Kuran ahlakıdır. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Bu vesileyle değerli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”diye konuştu

#İrfan Püsküllü #Kandil #Mevlid Kandili #Mesaj #Kutlama #Hendek #Hendeksonhaber