Başkan Ömer İbrahimbaş Basın Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı

TAKİP ET

Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Genç Başkan Ömer İbrahimbaş 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı İle ilgili tüm yazılı, görsel, işitsel medya çalışanlarının bu önemli gününü kutladı.

Siyaseten yapılan icraatların, kamuoyuna ulaşması için en etkili köprünün medya ve medya çalışanları olduğunu söyleyen Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş “Türkiye basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak her yıl, Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanmaktadır. II. Meşrutiyet’in yürürlüğe girmesiyle birlikte, çıkan gazeteler sansür memurlarına verilmeden basılmış ve bugün, basın üzerinden sansürün kaldırılması hasebiyle önemli bir gelişme olarak tarihe geçmiştir. İşte biz de bu sebeple, en zor ve yoğun zamanlarımız olan seçim günlerinde bile, yaptıklarımızı kamuoyuna tarafsızca duyuran, bizimle koşturup, halka haber ulaştırmak için alın teri döken bütün basın-medya kuruluşlarımızın çalışanlarının bayramını kutluyoruz.”ifadelerini kullandı

 

#Ömer İbrahimbaş #Bayram #Basın Bayramı #Kutlama #Mesaj #Hendeksonhaber