Bayraktar Birlikte Çalışarak, Birlik Başaracağız.

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Çakallık Mahallesinde devam etti.

Hendek Cumhuriyet Halk  Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar seçim çalışmaları kapsamında Çakallık mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi gerçekleşen buluşma sonrası bir açıklama yapan Başkan adayı Bayraktar İlçede "Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Çakallık mahallesindeyiz...

Öncelikle mahalle sakinlerimize göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bu sevgisi ve ilgisine layık olmak ve hep birlikte ortak akıl, ortak vicdan ile güzelleştireceğiz ilçemizi.Çakallık Mahallesi sakinleri; Merkeze en yakın mahallelerden olmamıza rağmen hala doğalgaz gelmedi. Ara yolların bakımsızlığı. Çakallık Deresi çevresinin temizlenmesini talep ettiler. Hepimizin çocukluğu ve gençliğinde çok güzel anılarımız olduğu Hendek’imizin gözbebeği Çakallık Barajı çevresinin Uludere Projemizle düzenlenmesini yapacağız. 

Bugüne kadar gezdiğimiz mahallelerimizden gelen en büyük sorun ara yolların bakımsızlığı. Bizleri Belediye Başkanlığına layık görüp Belediye Başkanı seçildiğimizde, Belediyenin yapması gereken bu asli görevlerin hepsini hiçbir ayrım gözetmeksizin yapacağız. İlçe Başkanı seçildiğim gün söz verdiğim gibi beş yıldır hiç yerimde durmadım, tüm mahallelerimizde halkımızla yüzyüze bir araya geldik. Daha güzel Hendek için vatandaşımızla uyum içinde sorun ve talepleri dinledik, dinlemeye devam ediyoruz. Şimdi sizlerle bu uyumlu çalışma ve işbirliklerimizi hizmete döndürmek için planlamalar yapıyoruz.Sizlerle kurduğumuz bu güçlü dostlukları dahada artırarak birlikte çalışarak, birlik başaracağız." ifadelerinde bulundu.

v

#Hendek #CHP #Nihat Bayraktar #Cumhuriyet Halk Partisi #Hendek Belediyesi Başkan Adayı #Ziyaret #Çalışma #Seçim Çalışması #2024 Yerel Seçimleri #CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar #Çakallık Mahallesi #Hendeksonhaber