Bayraktar'dan Dört Mahalleye ziyaret

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar ve ekibi Kazımiye, Kargalı Hanbaba, Karatoprak ve Yukarı Çalıca Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar Kazimiye, Kargalı Hanbaba, Karatoprak ve Yukarı Çalıca Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.gerçekleşen ziyaretler sonrası bir açıklama yapan CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar “Vatandaşlarımız bize; Doğalgaz beklentilerini, Mahalle ara yollarının bakımsızlığını, Düğün salonu ve sentetik saha taleplerini, Seçimden seçime gelen siyasetçi istemediklerini dile getirdiler. 

Meclis üyesi adaylarımızla birlikte İlçemizin her yerini karış karış geziyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinliyoruz.
Hemen her gittiğimiz yerde ara yollar çamur içinde, bazı yerlerde yollar o kadar dar ki iki araç tane araç yan yana geçemez. Belediyelerin asli görevleri arasında yer alan bu ara yolları ve bu hizmetleri mazeretsiz yapacağız, sizlerle birlikte yaptığımız bu istişareleri Allah nasip ederde Belediye başkanı olursam yine devam ettireceğiz.

Bizim işimiz gücümüz HENDEK, işimiz gücümüz Hizmet olacak.
Hiç durmadan tüm vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz, birlikte güçlendirdiğimiz bu güçlü dostluk ve gönül bağlarımızla daha güzel Hendek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

#Hendek #CHP #Nihat Bayraktar #CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar #Ziyaret # Kazımiye # Kargalı # Kargalı Hanbaba #Karatoprak #Yukarı Çalıca Mahalleleri #31 Mart Yerel Seçimleri #Hendeksonhaber