Bayraktar, Hacıkışla ve Soğuksu Mahallesi'nde

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen aday tanıtım ve proje açıklamasında adeta gövde gösterisi yapan CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

2024 Yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Bayraktar, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen aday tanıtım ve proje açıklama programına yoğun katılım oldu. Adeta gövde gösterisine dönen programa partililer yoğun ilgi gösterdi gerçekleşen programdan sonra çalışmalarına ara vermeden devam eden Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan adayı Nihat Bayraktar son olarak "Dün akşam Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldi gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bayraktar 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle geçen toplantılarımızda yaptığımız fikir alışverişinde;Yaşadıkları yerlerin köy dokularının bozulmamasını, Meralarının satılmamasını, Mahalle yollarının iyileştirilmesini, Gençlerin vakit geçirebilecekleri alanların olmasını, Veteriner ve Ziraat Mühendisi desteği, Doğalgaz ihtiyaçlarını, Başkan olduktan sonra ziyaretlerin devamını talep ettiler.

Meclis üyesi arkadaşlarımızla Hendek’in tüm mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sizlerin fikir ve talepleri bizler için çok önemli. Çünkü bizim en büyük hedefimiz ortak akılla yaşadığımız şehri hep birlikte güzelleştirmek. Bunun için bu toplantıları bize yetki verip Belediye Başkanı olduğumuzda sıklıkla devam ettireceğiz.Sizlerden aldığımız bu güç ve güvenle Hendek için gece gündüz çalışacağız." ifadelerinde bulundu.

#Hendek #CHP #Hendek Belediyesi Başkan Adayı #Hacıkışla #Soğuksu #Ziyaret 31 Mart Yerel Seçimleri #Hendeksonhaber