Bayraktar Hantek'te 

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, seçim çalışmaları kapsamında Akova Mahallesi'ndeki Hantek Konutlarını ziyaret etti.

Bayraktar Hantek'te 

Başkan Adayı Nihat Bayraktar, "İlçemizin her mahallesinde vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Akova Mahallesi Hantek Konutlarındayız.

Hendek’in toplu konutta en büyük yerleşim yeri olan Hantek Konutlarındandaki çalışmamızda vatandaşlarımız; Hendek Devlet Hastanesine direk minibüs, Merkeze mesafenin uzak olması nedeniyle Sağlık Ocağı, Semt Pazarı, Kamera Sistemi, Çocuklara oyun alanları ve çöp konteynırları talep ettiler. Bize yetki verip Belediye Başkanı seçerseniz bugün olduğu gibi programlar dahilinde her mahallede toplantılar yaparak, sorunları yerinde tespit ederek, çözümler üreteceğiz. Daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için, Hendek’i dört bölgeye ayırmayı hedefliyoruz, böylece iş gücü kaybını önleyerek, hizmetin daha hızlı gelmesini sağlayacağız. Bizim işimiz gücümüz HENDEK’e hizmet olacak. Sizlerle kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağları ile hep birlikte başaracağız." diyerek, açıklamalarını noktaladı.

#Hendek #CHP #Nihat Bayraktar #Hendek Belediye Başkan Adayı #Akova Mahallesi #Hantek Konutları #Seçim Çalışmaları #Hendeksonhaber