BAYRAKTAR İLKEMİZ  "BİZİM İÇİN DEĞİL HENDEK İÇİN" ÇALIŞMAK OLACAK

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Bayraktepe ve Rasimpaşa Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

BAYRAKTAR İLKEMİZ  “BİZİM İÇİN DEĞİL HENDEK İÇİN” ÇALIŞMAK OLACAK

Bayraktar, "Hendek halkının taleplerini mahallelerde yerinde dinlemeye devam ediyoruz. Bugün Bayraktepe ve Rasimpaşa Mahallelerinde vatandaşlarımızla bir aradayız...Mahalle sakinlerimiz;Bayraktepe’de,Dere yataklarının açılmasını,Yol genişletme ve kanalların yapılmasını,Rasimpaşa’da,Yol ve kaldırım çalışmalarının yapılmasını,Çöp konteynırlarının yetersizliğinden yakındılar.Bizim ilkemiz, “BİZİM İÇİN DEĞİL HENDEK İÇİN” çalışmak olacak. Bu yapılamayan Belediyelerin asli görevlerinin hepsini yapacağız.

Hemen her gittiğimiz yerde vatandaşımız bize; Verilen sözlerin tutulmadığını, Seçimlerden sonra hiç gelinmediğini, hatta telefonlarına bile bakılmadığını iletiyorlar. Bize yetki verirseniz Belediye Başkanı olduğumuzda; Ulaşılabilir ve adil, hiç kimseyi ötekileştirmeyen herkese eşit mesafede olan bir Başkan olacağım.Tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızla sıklıkla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinleyerek çözümler üreteceğiz.Birlikte güçlendirdiğimiz bu dostluk ve gönül bağlarımız ile hep beraber güzel günlere ulaşacağız." diyerek, sözlerini noktaladı.

#Hendek #Cumhuriyet Halk Partisi #CHP #Hendek Belediye Başkan Adayı #Nihat Bayraktar #Ziyaret #Rasimpaşa #Bayraktepe Mahallesi #Çalışma #Seçim Çalışması #Hendeksonhaber