Bayraktar Vatandaşlarımızın Gönüllerine Dokunmak İçin Hiç Durmadan Çalışıyoruz.

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar Seçim çalışmalarına Hendek Yenimahalle Beştepeler Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam etti.

Hızla Yaklaşan 2024 yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar seçim çalışmalarına devam ediyor Başkan adayı bayraktar son olarak ilçenin en büyük mahallesi olan yeni mahalleyi ziyaret ederek esnaf,ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Hendek Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Bayraktar Her gün vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak için hiç durmadan çalışıyoruz.İlçemizin en büyük mahallesi olan yeni mahallede esnaflarımızı ve mahallemizi geziyoruz.Vatandaşımız geçim derdinde, kiralar yüksek, alım gücü düşük, esnafımız günü kurtaramıyor.Mahalle sakinleri  her yerde olduğu gibi ; Şehrin merkezinde ara yolların bozukluğundan , yoğun işyerlerinin olduğu beştepeler caddesinin çok dar olduğundan yakındılar.

Bizim Başkanlığımızda Seçimden seçime vaat ederek değil, üreterek çalışacağız ilkemiz “az laf, çok iş” olacak.Bugün olduğu gibi sizlerle sıklıkla bir araya geleceğiz, taleplerinizi yerinde dinleyerek çözümler getireceğiz.Sizlerle birlikte kurduğumuz bu güzel dostlukları dahada güçlendirmeye, birlikte güzel günlere yürümeye devam edeceğiz.

 

Nihat BAYRAKTAR 

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı

 

Başkan Adayı

 

#Hendek CHP #Nihat Bayraktar #Hendek Belediye Başkan Adayı #Beştepeler #Ziyaret #Çalışma #Seçim Çalışması # Vatandaşlarımızın Gönüllerine Dokunmak İçin Hiç Durmadan Çalışıyoruz. #Hendeksonhaber