Bayraktar: "Yeşilköy Mahallemizde vatandaşlarımızla bir aradayız"

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilköy Mahallesini ziyaret etti.

Bayraktar, "Mahalle çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yeşilköy Mahallemizde vatandaşlarımızla bir aradayız...Yeşilköy Mahallesi sakinleri ile yaptığımız fikir alışverişinde; Yine her mahallede olduğu gibi mahalle ara yollarının bozukluğu, Ulaşım sıkıntısı nedeniyle, minibüs seferlerinin artırılmasını talep ediyorlar.

Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte her gün sahadayız. Hemen hemen her gittiğimiz mahallede ortak sorun mahalle ara yolları ve tarla yollarının bakımsızlığı. Bize yetki verip Belediye Başkanı olduğumuzda, sizlerle yaptığımız bu görüşmelerde edindiğimiz sorun ve taleplerinizi şimdiden yaptığımız planlamalarla çözüme kavuşturacağız. Bizim işimiz sadece Hendek halkına hizmet olacak. Birlikte yaptığımız bu istişareleri her zaman devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız bu güç ve güvenle Hendek için gece gündüz çalışacağız." dedi.

#Hendek #Cumhuriyet Halk Partisi #Hendek Belediye Başkan Adayı #Nihat Bayraktar #CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar #Seçim Çalışmaları #Yeşilköy #Hendeksonhaber