Çayın Tadı Kaçtı! 1 Bardak Çay 5 TL Oldu

TAKİP ET

Son günlerde üst üste birçok ürüne gelen zamlar sonrası  Çay fiyatları da zamlandı.ilçede çay ocakları ve kahvehanelerde satışa sunulan 1 bardak çay fiyatı 5 TL oldu.

İlçede Ekmek Simit fiyatlarına  ve iğneden ipliğe neredeyse bütün ürünlere gelen zamlar dan birçok vatandaşın günlük hayatta tükettiği çay da nasibini aldı .daha önce 3.50 kuruş olan bir bardak çay 5 TL oldu.

ilçede tiryakilerin vazgeçilmezi çay'a zam geldi kahveciler, artan maliyetlere daha fazla dayanamadı ve bu yılın ilk zammını uygulamaya koydu Hendek’te  Çay ocağı ve kahvehanelerde 1 bardak çay fiyatı 3.50 kuruştan 5 TL’ye  yükseldi. 

Günün yorgunluğunu atmak ve  bir nebze olsun arkadaşları ile vakit geçirmek için ilçede bazı Kahvehane ve çay ocaklarına giden vatandaşlar zam sürprizi ile  karşılaştı gelen son zamla birlikte ilçede 1 bardak Çay fiyatının 5 TL’ye çıktığını öğrenen vatandaşlar Çayın tadı kaçtı diyerek sitemlerini dile getirdiler

 

#Çay #Zam Çayın Tadı Kaçtı #1 Bardak Çay 5 TL #1 Bardak Çay 5 TL Oldu #Çayın Tadı Kaçtı! 1 Bardak Çay 5 TL Oldu #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber #Çay Tiryakisi #Çay Zamlandı