Dikkat Bu Uyarı Sakarya Valiliği'nden 

TAKİP ET

Son günlerde ilçede hissedilir derecede artan hava sıcaklıkları ile birlikte parklar caddeler tıklım tıklım güneşin tadını çıkaran vatandaşlar ile dolarken Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Güneş ve güzel hava ile birlikte ilçede bulunan parklar, ve caddeler, güzel havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlarla doldu kimi vatandaşlar  çocuğu ile birlikte parklarda gününü geçirirken kimi vatandaşlarda ilçe merkezinin farklı bölgelerinde bulunan alanlarda güneşli havanın tadını çıkardıkları bu günlerde Sakarya Valiliği tarafında yağmur uyarısı geldi. 

Valiliğin sosyal medyadan yaptığı uyarıda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; İlimizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu geceden (16 Mayıs Salı) itibaren yerel olarak kuvvetli olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karışı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

#Hendek #Yağmur #Uyarı #Dikkat Bu Uyarı Sakarya Valiliği’nden #Gök Gürültülü Yağmur #Sağanak Uyarısı #Yağmur Uyarısı #Hendeksonhaber