Dostluk Maçını Türkiye Milli Karma Veteranlar Kazandı

TAKİP ET

Türkiye Milli Karma ve Master Bosna dostluk maçında kazanan Türkiye Milli Karma Veteranlar takımı oldu.


Bosna’da oynanan Master Bosna dostluk maçında Hendekli sporcular Kaleci Vedat Yavuz ve Hakan Soylu ilk 11’de çıktı.

Maçta baştan sona üstün oyun hakimiyetini elinde tutan Türkiye Milli Karma Veteranlar takımı 6 ve 16. Dakikalarda Hakan Soylu’nun kaydettiği golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında Ali’nin golüne Damiroviç cevap verdi. 1-3 Türkiye Milli Karma Veteranlar takımı Aytaç ile farkı tekrar üçe çıkardı. Bosna Master Damiroviç’le bir kez daha gol buldu ve tekrar farkı ikiye düşürdü. Maçın son dakikasında Bosna Master takımı bir penaltıdan yararlanamazken Türkiye Milli Karma Veteranlar takımı sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak dostluk maçını kazanan taraf oldu.

Dostluk Maçının ardından Milli Takım yardımcı Antrenörlerinden Osman Yazıcı “Ülkemizi ve İlçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimiz için çok mutluyuz. Bosna Master takımı bizleri misafirperver bir şekilde ağırladı. Ayrıca bizlere destek veren ve bizlerle birlikte Bosna’da olan Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

#Türkiye Milli Karma #Dostluk Maçı #Maç #Veteranlar #Türkiye Milli Karma Veteranlar #Master Bosna dostluk maçı #Hendek #Hendeksonhaber #Dostluk Maçını Türkiye Milli Karma Veteranlar Kazandı