Erol Çetin Kala Hayırlı Ramazanlar

TAKİP ET

İpekyolu Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çetinkala 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İpekyolu Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çetinkala 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Çetinkala Mesajında , rahmet ve bereket ayı ramazan ayının İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Yardımlaşma, paylaşma ayı olmasının yanı sıra ibadet ayı olması dolayısıyla ramazan ayının halka, İslam alemine ve tüm insanlığa bolluk ve bereket getirmesini temenni eden Erol Çetinkala şunları kaydetti:

Ramazan ayı bizlere, günahlardan arınma, hatalarımızın ve yanlışlarımızın affedilmesi için bir fırsat, ebedi aleme hazırlanmak için büyük imkan getirmektedir. Kardeşliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve barışmanın kapılarını sonuna kadar açan, Allah’ın rahmetini ve bereketini tüm insanlığa sunan, yapılan tüm duaların ve ibadetlerin kabul edilmesini sağlayan mübarek ramazan ayının başta hendekli hemşehrilerimiz olmak üzere, yüce Türk Milletine, halkımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.dedi

 

#Hendek #Erol Çetinkala #Ramazan Ramazan Ayı #Erol Çetin Kala Hayırlı Ramazanlar #Mesaj #Hendeksonhaber