Eski Başkan Çakmak sözünü tuttu atkıları Bahadır'a teslim etti.

TAKİP ET

Hendekspor'un eski başkanlarından iş insanı Zafer Çakmak,Haber Hendek Tv'de yayınlanan Maçın ardından programına telefonla bağlanarak atkı sözü vermişti. İş insanı Eski Hendekspor Kulüp Başkanı Zafer Çakmak verdiği sözü tutarak atkıları Hendek Atatürk Stadyumunda  başkan Bahadır'a teslim etti.

Eski Başkan Çakmak sözünü tuttu atkıları Bahadır'a teslim etti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor'un eski başkanlarından iş insanı Zafer Çakmak, Haber Hendek Tv'de her Pazartesi günü akşamı saat: 20.00'da canlı olarak yayınlanan Maçın Ardından Programı'na telefon ile bağlanarak taraftara verilmek üzere, 250 hediye atkı sözünde bulunmuştu. Çakmak, söz verdiği 250 atkı ve kaşkolu, bugün Hendekspor'un Hendek Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmana getirerek kulüp başkanı Hüdaverdi Bahadır'a teslim etti.

Başkan Hüdaverdi Bahadır'a, eski başkan Zafer Çakmak tarafından teslim edilen atkı ve kaşkolların dağıtımının ise, Hendek Atatürk Stadyumu'nda 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat: 14.00'da oynanacak olan Hendekspor - Altınova Belediyespor arasındaki erteleme karşılaşmasından önce yapılacağı öğrenildi.

Diğer yandan Hendekspor eski kulüp başkanı Zafer Çakmak’ın Atkı ve kaşkol jesti sonrası kulüp tarafından yapılan açıklamada Hendekspor'un Eski Başkanı Zafer Çakmak'a, gönül dolusu teşekkürlerimizi sunarız.Kendisinin hediye etmiş olduğu 1000 adet atkı ile takım ruhumuza ve taraftar coşkumuza katkı sağlamıştır.Hendekspor Ailesi Olarak Teşekkür ederiz.paylaşımında bulundu

#Hendek #Zafer Çakmak #Hendekspor #Eski Kulüp Başkanı #Söz #Atkı #Atkı Sözü #Sözünü Tuttu #Hüdaverdi Bahadır #Hendeksonhaber