Hasan Zandolu'dan  "Hendek'te Amatör bitiyor"Çıkışı

TAKİP ET

Sakarya ASKF Yöneticisi ve aynı zamanda da Hendek Rasimpaşaspor Kulübü Yönetiminde görevli Hasan Zandolu,sosyal medya sayfasından yaptığı paylışmla  Hendek amatöründeki sıkıntılarla alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakarya ASKF Yöneticisi ve aynı zamanda da Hendek Rasimpaşaspor Kulübü Yönetiminde görevli Hasan Zandolu, Hendek amatöründeki sıkıntılarla alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hasan Zandolu'nun şahsi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklamayı aynen sizlerle paylaşıyoruz.

"Hendek'te, 'Amatör' bitişe doğru"

"Her yıl 2-3 kulüp ligden çekiliyor ya da satılıyor… 1-2 kulüpte şampiyonluk parolasıyla (Çok büyük paralar vererek şampiyon olacağını sanıyor, oysa gerçekte öyle olmuyor.)

Yarış içerisinde olduğumuz kulüplerin bazıları Devletin Kurumlarının imkanlarını veya siyasi güçlerini kullanarak bol keseden para veriyorlar. Oysa biz ve bizim gibi kulüpler (Camia olanlar) kendi imkanlarımızla mücadele ederek bu yarışın içinde olmaya çalışıyoruz. Ve bu durum maalesef, HAKSIZ REKABET'i doğuruyor.

Günü birlik ortaya çıkıpta, “Amatörün Geleceğine Yön vereceğiz” demek; Vizyonu ve Misyonu olan Kulüp ve Camialara yapılan bir hakarettir. Böyle hareketler amatörün altına dinamit yerleştirmektir.

Sonuç olarak kulüplerin geçmişine bakmak lazım. Yanlış yorumlar ve konuşmalar zarardan başka bir şey vermez. Para ile, Nam ile, Şan ile, Şöhret ile de bu işler olmaz. Amatöre hizmet edilmez."

Saygılarımla...

Hasan Zandolu

 

#Hasan Zandolu #Hendek #Amatör Kulüpler #HAKSIZ REKABET #Hendek e Amatör bitiyor Çıkışı #Çıkış #Hendeksonhaber