Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Öcal Danyeri'den Ankara Çıkarması

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde ilçe basın mensupları ile Bayraktepe Sosyal tesislerinde bir araya gelerek 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Öcal Danyeri siyasete hızlı giriş yaptı.

Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Öcal Danyeri’den Ankara Çıkarması

Geçtiğimiz günlerde ilçe basın mensupları ile Bayraktepe Sosyal tesislerinde bir araya gelerek 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Öcal Danyeri siyasete hızlı giriş yaptı.ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Danyeri ziyaretlerini Ankara ile sürdürdü.TBMM’de  Sakarya Ak Parti Milletvekilleri ile görüşen Hendek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Danyeri Ak Parti’nin gerçekleştirdiği grup toplantısını izledi.

 Hendek Ak Parti'nin 2’nci resmi Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçtiğimiz günlerde Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar ve partililerin katıldığı program ile başvuru evraklarını ilçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a teslim eden Danyeri ilçede destek ziyaretlerine hız verdi.geçtiğmiz günlerde Serdivan’da düzenlenen Sakarya Ak Parti Temayül programına katılan Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Öcal Danyeri son olarak Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ankara Ziyaretine ilk olarak Ak Parti’nin Grup toplantısını izleyen Danyeri ardından TBMM ziyaret ederek  Sakarya Ak Parti Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, 28. Dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İnci,Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı, Türkiye -Avrupa Birliği Karma Parlemento Komisyonu Türk Grubu Üyesi 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek,Türkiye Büyük Millet Meclisi Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi, 28. Dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili Murat Kaya,ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi, 28. Dönem Sakarya Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Lütfi Bayraktar ile bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulunmasını ardından ilçeye dönrek çalışmlarına hız verdi

#Öcal Danyeri #Hendek #Ak Parti #Aday #Adayı #Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı #Ankara #TBMM #Ziyaret #Çıkarma #Hendeksonhaber