Hendek AK parti İlçe Başkanı Adem Öz oldu

TAKİP ET

ilçede hızla 2024 yerel seçimlerine gidilirken  ve Hendek Belediye Başkan Adayları sahada tam saha çalışmalarını sürdürürken Cumhur ittifakının güçlü ismi Hendek Ak Parti de hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor  Başkanı Hasan Serdar Baykal Ak Parti Genel merkez kararıyla görevden alınması sonrası koltuğa kim oturacak sorusu akşam saatlerinde netlik kazandı.Sakarya Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever Hendek Ak Parti İlçe Başkanlığına Adem Öz atanmıştır.paylaşımında bulundu.

AK Parti Hendek'te görevden alınan Hasan Serdar Baykal'ın yerine Adem Öz atandı.

Son 24 saate Hendek Ak Parti'de yaşanan trafik baş döndürdü.dün akşam saatlerinde İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın görevden alındığı söylentisi sonrası ilçede gözler bir anda Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatına çevrildi.Herkez acaba söylentiler doğru mu diye bir birine bu soruyu sorarken Baykal yaşanılan durumun doğru olduğunu belirtmesi sonrası Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatında hareketli saatler yaşandı 

Herkesin gözü kulağı Ankara Genel Merkez’den gelecek habere çevrilirken beklenen haberi Sakarya Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever duyurdu.Tever Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından AK Parti’mizin Hendek İlçe Başkanlığına Adem Öz atanmıştır. Rabb’imden kendilerine çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun. Bugüne kadar ki hizmetleri ve emekleri için İlçe Başkanımız Hasan Serdar Baykal’a ve Yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Gelen bu açıklama sonrası görevden alınan Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal 20-02 2024 Salı günü ilçe Basın mensupları ile bir araya gelerek yaşanılan süreçle ilgili basın açıklaması yapacağını belirtti.


 

#Hendek #Ak Parti #İlçe Başkanı #Adem Öz #Hendek Ak Parti İlçe Başkanlığı #Hendeksonhaber