Hendek Belediye Başkan Adayı Bayraktar Hicriye Ve Muradiye Mahallesi'nde 

TAKİP ET

2024 yerel seçimleri öncesi ekibiyle birlikte aralıksız çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar Yenimahalle ziyareti sonrası Hicriye Muradiye mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Hendek Belediye Başkan Adayı Bayraktar Hicriye Ve Muradiye Mahallesi’nde 

Yaklaşan yerel seçimleri öncesi yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar ilçenin her mahallesi ve her sokanı dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor Başkan adayı Bayraktar son olarak seçim çalışmaları kapsamında hicriye.ve Muradiye mahallesini ziyaret ederk vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bayraktar İlçemizin her mahallesi, her sokağını dolaşıyoruz. Bugün ilçemizin en yakın mahallelerinden Hicriye ve Muradiyedeyiz. Öncelikle mahalle sakinlerine bu sıcak ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.Girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan sizleri dinlemeye devam edeceğiz.

Enflasyon ve maliyetlerin yüksekliği çiftçimizinde belini büktü.Evin tüm yükünü taşıyan kadınlarımız bu yükü taşımakta zorlanıyor.Bu anlamda; kadınlarımızın evlerinde büyük emeklerle ürettiklerini Belediye aracılığıyla tüketiciye ulaştırarak ev ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olacağız. Belediyecilik hizmet ve gönül işi. Allah nasip ederde Belediye Başkanı olursam; hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden sadece Hendek sevdası ve Hendek önceliği için çalışacağız.Sizlerin bu sevgisi ve ilgisiyle güçlenen bu dostluk bağlarımızla hep birlikte başaracağız.

Nihat BAYRAKTAR  CHP Hendek Belediye Başkan Adayı

#Hendek #Hendek Belediyesi #Hendek Belediye Başkan Adayı #Nihat Bayraktar #Hendek Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı #Hicriye #Muradiye #Ziyaret #Başkan Adayı Bayraktar Hicriye Ve Muradiye Mahallesi’nde #Hendeksonhaber