Hendek Belediye Meclis Üyelerinin Görüşecekleri Gündem Maddeleri Belli Oldu

TAKİP ET

2024 Yılının ilk Meclis toplantısı 3 Ocak Çarşamba günü saat 15:00'da Ana Hizmet Binasında bulunan Belediye Meclis Toplantı salonunda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlığında gerçekleşecek.olan meclis üyelerinin görüşecekleri gündem maddeleri belli oldu.

 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlığında yapılacak olan yılın ilk meclisi olan Ocak ayı olağan meclis toplantısında 13 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak. Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı 3 Ocak Çarşamba günü saat 15:00’da Ana Hizmet Binasında bulunan Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleşecek. olan meclis’de 13 gündem maddesi belli oldu 

İŞTE YILIN İLK MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK GÜNDEM MADDELERİ

1)2023 yılında görev yapmak üzere Denetim Komisyonuna üye seçilmesi.

2)2023 yılında çalıştırılacak Sözleşmeli Personelin (Avukat) görüşülerek karara bağlanması.

3)Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Meclis Üyelerine verilecek aylık ödeneğin görüşülmesi. (Belediye Başkanı ödeneğinin 2/3’ünü aşmamak üzere)

(42023 yılında emekli olacak işçilerin kıdem tazminatının ödenebilmesi için İller Bankası’ndan kredi kullanılmasının görüşülmesi.

5)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilen çalışma süre ve saatlerine bağlı olmaksızın Zabıta hizmetlerinde fiilen çalışan personele Belediye Meclis kararı ile tespit edilen ve maktuen ödenen fazla çalışma ücretinin 01.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, çalışma ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

6)İlçemiz Göksu Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

7)İlçemiz Kırktepe Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

8) İlçemiz Yukarıçalıca Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

9) İlçemiz Eskibıçkı Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

10)İlçemiz Necatipaşa Mahallesi’nde iptal edilen demiryolu projesi güzergahındaki alan ile ilgili 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar plan tadilatı konusunun görüşülmesi.

11)İlçemiz Dereboğazı Mahallesi tapunun 309 ada 4 numaralı parselin yer aldığı bölgede 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar plan tadilatı konusunun görüşülmesi.

12)Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin komşu mahalleler ile olan sınır değişikliği hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

13)İlçemiz Kocaahmetler Mahallesi ve Uzunçarşı Mahallesi arasında yer alan idari sınırların düzenlenmesi talebi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

 

#Hendek #Hendek Belediyesi #Meclis #Meclis Üyeleri #Görüşme #Gündem #13 Gündem #Gündem Maddeleri Belli Oldu #Oacak Ayı Hendek Belediye Meclisi #Hendeksonhaber