HENDEK BELEDİYESİ  KARATE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR

TAKİP ET

Denizli'de 25-30 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, 35 sporcuyla mücadele edecek.

Denizli’de 25-30 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, 35 sporcuyla mücadele edecek.

Şampiyonanın hazırlıklarını Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde kendi salonunda yaptığı idmanlarla sürdüren takımda hedef madalyalara ambargo koymak.

Türkiye Şampiyonası için 24 Nisan 2023 Salı günü yola çıkacak olan Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Ümit Atış ve Volkan Karagöz, yaptığı açıklamada hazırlıkların çok iyi gittiğini ve madalyaların hepsine talip olduklarını söyledi. Atış, “Türkiye Şampiyonası’nda çok iyi işlere imza atacağız. Sporcularımıza güvenimiz tam.” dedi.

 

Hendek Hendek Belediyesi Karate Hendek Belediyesi Karate Takımı Türkiye Türkiye Şampiyonası Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası Sakarya Hendeksonahber