HENDEK BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİSİ 7 GÜNDEM MADDESİ İLE TOPLANIYOR

TAKİP ET

Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 1 Kasım Çarşamba günü saat 15.00'da yapılacak

Hendek Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlık edecek. Saat 15.00'da başlayacak olan meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek meclisin oylamasına sunulacak. Meclis toplantısı belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak. Meclis gündemi ise belediyenin resmi adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.

Diğer yandan 1 kasım Çarşamba günü  saat 15.00'da başlayacak meclis toplantısında meclis üyelerinin görüşerek karara bağlayacakları 7gündem maddeleri belli oldu işte o gündem maddeleri.

1)1. İlçemiz Çamlıca Mahallesi’nden ayrılarak yeni kurulan Yeşiller Mahallesi’nin isminin Çamlıca-Haraklı Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.

2)2. İlçemiz Hacıkışla Mahallesi ve Uzunçarşı Mahallesi arasındaki tapulama sınırının idari sınır olarak düzenlenmesi talebi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

3)3. İlçemiz Başpınar Mahallesi 258, 259, 260, 261 ada ve çevresinde yer alan imar yolları ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

4)4. İlçemiz Lütfiyeköşk Mahallesi 120 ada 5 numaralı parsel ile ilgili hazırlanan 1/5000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği konusunun görüşülmesi

5)5. Belediyemize ait kamu hizmetlerinde kullanılan araçların ve bu araçlardan elde edilecek olan gelirlerin kamuya tahsis edilmesi ve kamu yararı kararı alınması konusunun görüşülmesi

6)6. İlçemiz Kurtuluş Mahallesi 160 ada 2 numaralı parsel yer alan taşınmazın mezarlık yeri olarak kullanılmak şartı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devrinin görüşülmesi.

7)7. Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9, 10 ve 11. maddesi gereğince dolu kadro değişimi yapılmasının görüşülmesi.

 

#Hendek #Hendek Belediyesi #Hendek Belediyesi Kasım Ayı Meclisi #Meclis #Gündem #7 Gündem #7 GündemMaddesi İle Toplanıyor #Hendeksonhaber #Cumhur İttifakı #Turgut Babaoğlu