HENDEK BELEDİYESİ'NDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI 

TAKİP ET

Bir süredir ilçede etkili olan sağanak yağış sonrası havaların ısınması  ile birlikte vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmeleri adına ilçede Hendek Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü sinek,sivrisinek,ve haşerelere karşı çalışma başlattı.

İlçede geçen yıl özellikle gece vatandaşların camlarını açmamasına neden olan ve ısırdığı yeri şişiren günlerce geçmeyen sivrisinek ısırıkları sonrası bazı vatandaşlar hastanenin yolunu tutmuştu.Hendek Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü ekipleri geçen yıl yaşanılan olumsuzluğun önüne geçmek için ilaçlama çalışmasına başlarken ilaçlama talep eden vatandaşların 444 54 03 nolu telefonu arayarak kayıt yaptırmalarını istedi.

Diğer yandan .Konu ile ilgili Hendek Belediyesi sosyal medya sayfasından bir bilgilendirme yapıldı yapılan bilgilendirmede Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından havaların iyice ısınmasıyla ULV çalışmalarımıza başladık.

Belediyemize ait araç filomuzla ilçemizin her noktasında sinek ilaçlama çalışmalarımızı sezon boyunca aralıksız sürdüreceğiz.İlaçlama talepleriniz için 444 54 03 no’lu iletişim hattımızdan bizlere ulaşarak kayıt oluşturmanızı rica ederiz.

#Hendek Belediyesi #Sağlık İşleri Müdürlüğü #ULV #İlaçlama #Larva #İlaçlama Çalışması #Çalışma #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber