Hendek Belediyesi Personelin'den Örnek Davranış

TAKİP ET

Hende Belediyesi Engelliler biriminde şoför olarak çalışan Faruk Odacı isimli personel bugün öğlen sıralarında Başpınar mahallesi Hendek Vergi Dairesi arkasında bulunan cadde üzerinde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuşan kuru yapraklara yangın tüpü ve su kovası ile müdahale ederek söndürdü.

Hendek Belediyesi Personelin’den Örnek Davranış

Hendek Başpınar mahallesinde öğlen saatlerinde cadde üzerinde bulunan kuruyan otlar bir anda tutuştu.çevrede bulunanların ihbarı ile bölgeye önce Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi.otların tutuşması sonucu dumanlar çevreye yayılmaya başladığı anlarda Hendek Belediyesi Engelliler biriminde şoför olarak çalışan Faruk Odacı isimli çalışan tutuşan kuru otların çevreye ve yaydığı dumanlara yangın tüpü ve su dökerek müdahale etti.

 Odacı’nın müdahalesi sonucu nedeni henüz belirlenemeyen nedenle tutuşan otlar kısa sürede söndürüldü.Tutuşan kuru otlar’a kısa sürede müdahale ederek söndüren Faruk Odacı isimli Belediye Personeli vatandaşların takdirini kazandı.

Diğer yandan bölgeye çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye grup amirliği geldi. tutuşan kuru otların söndürüldüğünü gören ekipler bölgeden ayrıldı.

#Hendek #Hendek Belediyesi #Personel #Örnek Davranış #Faruk Odacı #Başpınar Mahallesi #Yangın #Hendeksonhaber