Hendek CHP Danışma  Kurulu Toplantısına Yoğun Katılımla Gerçekleşti  

TAKİP ET

Hendek CHP'de danışma kurulu toplantısı, Milletvekili Ayça Taşkent ve partililerin yoğun katılımıyla ilçe teşkilat binasında gerçekleşti

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ayça TAŞKENT’in katılımıyla ilçe binamızda danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.Geniş bir katılımla yapılan toplantımızda Sayın TAŞKENT; "Hendek benim için çok özel bir yere sahip, çok konuşmayı seven biri değilim. Bu süreçte bana ne düşüyorsa Nihat Başkan için yapmaya hazırım" dedi.

Dört yıl önce göreve geldiğimde yerinde oturmayan bir başkan olacağımı söylemiştim, Hendek’in her yerini karış karış geziyoruz.Şimdi köylerimizden başlamak üzere her gün mahallelilerimizle bir araya gelip, sorunlarını dinliyoruz.Bu süreçte esnafımız, köylümüz, çiftçimiz, emeklimiz, gençlerimiz her kesimden insanımızla görüşüyoruz. Allah nasip eder de Belediye Başkanı seçilirsek, sorunları yerinde tespit edip, çözümler üretmek için bu mahalle toplantılarımızı daha sıklıkla yapmaya devam edeceğiz.

Belediyecilik sadece yol yapıp, çöp toplamak değil, bunlar zaten Belediyenin asli görevleri.Biz yeni bir anlayışla; hiç kimseyi ayırmadan, herkese eşit davranan, şeffaf bir yönetim için geliyoruz.Arkadaşlar, seçim sürecinde hepinize çok görev düşüyor, evet çok yorulacağız ama başaracağız.

Hepinize çok güveniyorum, hep birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Yolumuz açık olsun." dedi.

 

#Hendek #CHP #Danşma Toplantısı 3Danışma Toplantısına #Yoğun Katılım #Yoğun Katılımla Gerçekleşti #Ayça Taşkent #Nihat Bayraktar #Hendek CHP İlçe Teşkilatı #Hendeksonhaber