Hendek Çiğdem Yayla Şenlikleri Başlıyor Haydi Horona 

TAKİP ET

Temmuz ayı itibari ile ilçede peş peşe düzenlenen yayla şenlikleri sürüyor bu yıl 87'ncisi düzenlenen Hendek Çiğdem yayla şenlikleri yarın başlıyor.

Son günlerde ilçede adeta kavurucu yaz sıcaklarından bunalanlar için fırsat.Çimle kaplı geniş alanı küçük ve eğimli tepeleri oldukça hoş bir manzarası olan Çiğdem Yayla şenlikleri 21-07-2023 Cuma günü başlıyor.

Sunuculuğu Gönül dostu tarafından gerçekleşecek şenlik programında Meryem Akyüz,Emirhan Usta, Mustafa Bayraktar,Efe Karagüzel,İsmail Güler,Onur Der,Ahmet Akyüz,Pelin Karaağaçlı ve bir çok karadeniz sanatçılarının yer alacağı üc gün sürecek Hendek Çiğdem Yayla şenliklerinde vatandaşlar horona doyacak. 


Yarın gerçekleşecek ve ilçe siyasilerinin,vatandaşların yoğun katılım beklendiği şenlikler öncesi Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der bir açıklama yaptı Der yaptığı açıklamada İlçemizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 87'ncisini düzenleyeceğimiz birçok karadeniz sanatçısının yer alacağı şenliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum dedi

 

#Hendek #Çiğdem Yaylası #Yayla #Şenlik #Çiğdem Yayla Şenlikleri #Şenlikler Başlıyor #Haydi Horona #Hendeksonahber