Hendek Çiğdem Yaylası Şenliklerİnde Sahne Alacak Sanatçılar Belli Oldu

TAKİP ET

Doğal güzellikleri ile yaylacıların tercihi olan Çiğdem yaylası 87 geleneksel Yayla şenlikleri başlamasına kısa bir süre kala şenliklerde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

21-22-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan 87. Hendek Çiğdem  yayla şenliklerinde sahne alacak sanatçılar belli oldu. 

Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der üç gün sürecek Çiğdem Yayla şenliklerinde Sahne alacak sanatçıların isimlerini sosyal medya sayfasından  duyurdu.

87 Çiğdem yayla şenliklerine 3 gün kala son hazırlıklarını sürdüren Hendek Genç Karadenizliler Derneği 21-07 2023 (Cuma)günü başlayacak.Şenlik çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der, Arkadaşlarımızla şenliğimiz hakkında istişarelerimizi ve son hazırlıklarımızı tamamladık şenliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz ve bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

#Hendek #Çiğdem Yaylası #Hendek Çiğdem Yaylası #Yayla #Şenlik #Yayla Şenlikleri #Sahne #Sanatçı #Sahne Alacak Sanatçılar Belli Oldu #Hendek Genç Karadenizliler Derneği #Yayla Şenlikleri Haberleri #Hendeksonhaber