Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi Okul İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

TAKİP ET

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımının başlayacağı duyurulan Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi Okul İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Hendek Çağlayan Mahallesinde Çalışmaların sürdüğü inşaat alanını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Sıddık Savaşçı ziyaretinde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ,Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu eşlik etti..Bir süre Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi İnşaat alanını gezen Savaşçı ardından bölgeden ayrıldı.

Diğer Yandan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi ziyareti sonrası kısa bir açıklama yaptı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ebubekir Sıddık Savaşçı ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat Çekiçcioğlu ile birlikte; yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımının başlayacağı Devlet Bahçeli Fen Lisesi okul inşaatında incelemlerde bulundu.Açılış ve ilk ders zili için çok heyecanlıyız. Türk gençliğinin ışıl ışıl parlayacağı bu bilim yuvası için artık gün sayıyoruz.dedi.

 

 

#Hendek #Hendek Devşet Bahçeli Fen Lisesi #Okul #İnşaat #İnşaat Alanı #İnceleme #Sakarya #İl Milli Eğitim Müdürü #Ebubekir Sıddık Savaşçı #Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü #Murat Çekiççioğlu #Hendek Belediyesi #Turgutbabaoğlu #Hendeksonhaber