Hendek Eski Devlet Hastanesi Yıkılıyor 

TAKİP ET

Hendek'te bir süre önce yıkımı gerçekleşen ve tarih olan Hendek Kapalı cezaevinden sonra Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde uzun süre Hastalara şifa dağıtan eski Hendek Devlet Hastanesi de tarih oluyor.

Hendek Eski Devlet Hastanesi Yıkılıyor 



Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eski Hendek Devlet Hastanesi ve Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının yıkım ihalesini alan firma tarafından binada söküm işlemlerine başlandı.

Çıkan yıkım kararı sonrası binanın yıkım ihalesini alan firma gün içerisinde bina içerisinde söküm işlemlerine başladı. Söküm işlemlerinin bitmesinin ardından birkaç güne Kadar Hendek Eski Devlet Hastanesi tıpkı Kapalı cezaevi gibi anılarıyla birlikte tarih olacak.

Diğer yandan bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen Hendek kapalı ceza evinin olduğu alana Anaokulu yapılacağı duyurulmuş, üzerinden geçen uzun süreye rağmen tek bir çivi bile çakılmamıştı. Akıllara yıkılacak eski Hendek Devlet Hastanesinin bulunduğu alanın hangi amaçla kullanılacağı şimdiden merak konusu oldu.

#Hendek Eski Devlet Hastanesi #Hastane #Hendek #Devet Hastanesi #Yıkım #Yıkılıyor #Hendek Eski Devlet Hastanesi Yıkılıyor #il Sağlık Müdürlüğü #Hendeksonhaber