Hendek Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demirel'in Açıklamasına Cevap Gecikmedi

TAKİP ET

 Hendek Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel yaptığı yazılı açıklama ile festivale tepki göstermesinin ardından ilçede esnaflık yapan ve dernek yönetiminde bulunan Aydın Birinci Bir iki sucuğa, bir kaç baharata mana bulup Festivali gölgelemek, üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir..diyerek Demirel'e cevap verdi. 

Hendek Belediyesi Açık otoparkında Hendek Karadeniz Havalisi Kültür ve yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"tarafından 07-07 2023 Cuma 14-30 da açılışı gerçekleşecek  festival öncesi Hendek Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demirel yaptığı yazılı açıklama ile festivale tepki göstermesinin ardından dernek yönetiminde bulunan ve ilçede esnaflık yapan Aydın Birinciden cevap gecikmedi. Birinci şahsi sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

Birinci akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda Hendeğimizin tanıtımı için cebimizden para harcıyoruz, birilerine boyun büküyoruz. Hiç bir maddi kazancımızın olmadığı bu festivali siyasi hesaplar uğruna, tavşana kaç tazıya tut misali gölgelemek makam sahibi kişilere yakışmaz... Unutulmasın ki, Hendekte yaşayan birçok karadeniz kökenli insanımız var ve bu kültürü yaşamak ve yaşatmak onların en doğal hakkı...Bir iki sucuğa, bir kaç baharata mana bulup Festivali gölgelemek, üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir...Bu ürünler pazarda satılınca ses yok, festivalde satılınca tepki… Hendeğin yöresel ürünleri için bir satış yeri yapamayanların,3 günlük festivale laf etmeye hakları yoktur..paylaşımında bulundu.

 

Hendek Hendek Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Başkanı Mehmet Yaşar Demirel Demirel Açıklma Açıklmasına Cevap Cevap Gecikmedi Aydın Birinci Açıklama Paylaşım Sosyal Medya Sosyal Medya Paylaşımı Hendeksonhaber