Hendek Fidanlık Şefliği ve Hendek İşletme Müdürlüğünü Ziyaret 

TAKİP ET

Bölge Müdürümüz Önder Terzi, Bölge Müdür Yardımcısı Yakup Eraslan ile birlikte Hendek Fidanlık Şefliğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Terzi’yi  Fidanlık Müdürü Mehmet Kaplan ve Hendek Fidanlık Şefi İsmail Yörük karşıladı. Bölge Müdürü Önder Terzi'ye Hendek Fidanlık Şefliğinde devam eden tüplü ve çıplak köklü fidan üretim yastıkları, repikaj parselleri, seralar, hangarlar, gölgelik alanlar gezdirilerek, sonrasında Fidanlık Müdürü Mehmet Kaplan tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili sunum şeklinde bilgi verildi.

Terzi, çalışmalarından ötürü Fidanlık Müdürü ve  ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.Daha sonra ziyaretlerine Hendek Orman İşletme Müdürlüğünde devam eden Bölge Müdürü Önder Terzi, Hendek İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan ile birlikte Hendek Müdürlüğü binası, bahçesi ve misafirhanede incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü  ayrılırken Hendek Orman İşletme Müdürü ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

#Hendek #Hendek Fidanlık #Hendek Orman İşletme #HendekOrman İşletme Müdürlüğü #Sakarya #Bölge Müdürü #Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Sakarya Orman Bölge Müdürü #Önder Terzi #Ziyaret #Hendeksonhaber