Hendek Gündüz Gece Oldu 10 Dakikalık Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

TAKİP ET

Bir süredir ilçede etkili olan Bahar havası uyarıların ardından yerini gündüzleri güneş geceleri soğuk havaya bıraktı. Gün içerisinde ilçede bahar havası yaşanırken Havanın kararması ile birlikte başlayan ve 10 dakika sağanak şekline yağan yağmur ilçede etkili olurken  İlçe merkezinde adeta gündüz geceye döndü.

Hendek Gündüz Gece Oldu 10 Dakikalık Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

Son günlerde ilçede güneşle birlikte parklar bahçeler caddeler tıklım tıklım dolarken 15-30 sıralarında ilçe merkezinde aniden bastıran yağmura yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kaçamadı.İlçe merkezinde sabah saatlerinde güneş ve sıcak havaya aldanan bir çok vatandaş yazlık kıyafetleri ile çıktığı şehir merkezinde aniden bastıran yağmur karşısında ne yapacağını şaşırdı.

İlçede 15-30 sıralarında havanın kararması ile başlayan ve 10 dakika süren sağanak yağışla birlikte ilçe merkezinde yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ilçe merkezinde bulunan dükkanların tentelerinin altına saklanarak yağmurdan korunmaya çalışırken bazı vatandaşların bardaktan boşanırcasına yağan yağmura aldırmadan yağmurun altında yürüyüşlerini sürdürdükleri gözlemlendi.

Diğer yandan İlçe merkezinde 10 dakika bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla birlikte zaman zaman cadde üzerinde su birikintileri oluştu.Bazı vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken zorlandıkları ilçe merkezinde yağan yoğun yağmurdan 20 dakika sonra sanki hiç yağmur yağmamış gibi güneş kendini gösterdi güneşle birlikte ilçe merkezinde hayat normal seyrine döndü.

 

 

 

#Hendek #Gündüz #Gece 3Gündüz Gece Oldu #Yağmur 3Sağnak Yağmur 10 Dakikalık Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi #Hendeksonhaber