Hendek İYİ Parti İlçe Başkanı Bayındır Hakkımız size haram olsun

TAKİP ET

Sakarya ve ilçede Dün akşamdan bu yana Ümit Dikbayır'ın açıklamaları konuşuluyor. Canlı yayında İYİ Parti içinde yaşananlarla ilgili gündem yaratan iddialarda bulunan Dikbayır'a İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır'dan tepki geldi.

Şahsi sosal medya sayfasında paylaşım yapan Bayındır, "6 yıldır şeref ve onurla yürüttüğüm Hendek ilçe başkanı olarak şahsım ve eşimin maddi ve manevi hiçbir emeğimizi size helal etmiyorum. Hakkımız size haram olsun" dedi.

Bayındır'ın sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Değerli Sakarya Teşkilatlarımızın maddi manevi emekleriyle 2 dönem milletvekili seçilen bu kişi dün akşam yaptığı açıklamalarla disiplin kuruluna sevk edilmesi gerektiğini kendi söylemleriyle ispatlamıştır.Bu kişi hayatında göremeyeceği siyasi mevkileri borçlu olduğu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Sakarya Teşkilatlarına ihanet etmiştir.Genel Başkanımıza yakın olduğu süreçlerdeki davranış şekilleri tüm teşkilatımızın malûmudur,teşkilatlarımızda kendisi ile alakalı tavrını ve düşüncesini son kongremiz net bir şekilde belli etmiştir.Sizin sahip olduğunuz tüm siyasi mevkilerde başta genel başkanımızın ve Sakarya teşkilatlarının hakkı ve emeği vardır.6 yıldır şeref ve onurla yürüttüğüm Hendek ilçe başkanı olarak şahsım ve eşimin maddi ve manevi hiçbir emeğimizi size helal etmiyorum. Hakkımız size haram olsun."

 

#Hendek #İYİ Parti #İlçe Başkanı #Fatih Bayındır #Ümit Dikbayır #Tepki #Bayındır Hakkımız size haram olsun #Hendeksonhaber