HENDEK KARARINI DEĞİŞİMDEN YANA KULLANDI..

TAKİP ET

Hendek Meydan'ın sosyal medya üzerinden yerel seçim anketinde %42 oyla Belediye Başkan Adayımız Nihat BAYRAKTAR birinci oldu.

Son günlerde bir çok sosyal medya sayfasında açılan anketlererastlamak mumküm ilçede son olarak Hendek Meydan Sosyal medya sayfası  Anket yaptı 2 gün süren anket sonrası oy kullanan vatandaşlar %42 oyla Belediye Başkan Adayımız Nihat Bayraktar'dan yana oy kullandı .gerçekleşen anket sonrası bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı bir açıklma yaptı Bayraktar açıklamasınd Siz değerli Hendek’li vatandaşlarımızın katkıları ve destekleri bizim için çok büyük önem taşıyor, aldığımız sonuçlar çalışma azmimizi dahada artırdı.

Hergün sahada yaptığımız çalışmalarda sizlerden aldığımız geri bildirimler mahalleler bazında talep ve beklentileri daha iyi planlamamıza katkı sağlamaktadır.Bu inanç ve gururla çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz.

Teşekkürler HENDEK

Celal CESUR
CHP Hendek İlçe 
Başkanı

#Hendek #CHP #Nihat Bayraktar #Hendek Belediye Başkan Adayı #Hendek Meydan #Sosyal Medya # yerel seçim #31 Mart Yerel Seçimleri #Anket # yerel seçim anketi #Hendeksonhaber