Hendek Kaymakamlık Kupasında Final Gecesi 

TAKİP ET

22 Mayıs 2023 tarihinde başlayan 17  Hendek Kaymakamlık futbol turnuvası bu gece final karşılaşması ile sona eriyor.

Hendek Orman İşletme Müdürlüğü sahasında oynanan ve 23 takımın  mücadele ettiği 17 Hendek Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonunda finalistler belli oldu.Trabzonspor efsane futbolcusu İbrahim Yattara’nın açılışında forma giydiği Hendek Kaymakamlık futbol turnuvası bu güce oynanacak final karşılaşması ile sona eriyor.

23 Takımın sahne aldığı Hendek Kaymakamlık Kupası futbol turnuvasında sporseverler birbirinden heycanlı kırna kıran geçen mücadele izledi.Çeyrek final ve yarı final karşılaşmaları sonrası kupada finalin adı Hendek Belediyesi,Kayalar Baro oldu.

17’ncisi gerçekleşen Hendek Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası bu gece 3-4’ncülük mücadelesinde Arena Halı Saha Şenol İletişim Hazal Emlak A-takımı karşı karşıya gelecek kupada 3-ve 4-belirleyecek mücadele sonrası saat 21-00 da sahne finalistlerin olacak finalde Hendek Belediyesi Kayalar Baro kupanın sahibi olmak için mücadele edeceği karşılaşma Hendek Orman işletme sahasında oynanacak.

#Hendek #Kupa #Kaymakamlık Kupası #Futbol #Turnuva #Final #Final Gecesi #Hendek Kaymakamlık Kupasında Final Gecesi #Spor #Hendeksonhaber