Hendek Kızılay'da Aydın Birinci Dönemi

TAKİP ET

Kızılay Hendek Şubesi 1. Olağan Kongresi bugün 11-00'da gerçekleşti gerçelşen kongre sonrası Aydın Birinci Başkanlığa seçildi.

Kızılay Hendek Erkan Albayrakoğlu Aşevinde gerçekleşen Kongreye AK Parti Milletvekili Ali İnci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Fatih Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Özer, STK Başkan ve Yöneticileri, İş İnsanı Erkan Albayrakoğlu, Kızılay İl Başkanı Cevdet Koç, Kurucu Başkan Fahri Küt, Meclis Üyeleri ve Kızılay Gönüllüleri katıldı.

Kongrede aday olan Aydın Birinci ve yönetimi misafirleri kapıda karşılamasının ardından divan teşekkülü oluştu.Divan Başkanı Coşkun Sağlam, Üyeler ise Dursun Temizkan, Hakan Öz ve Feyzullah Köstereli’den oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.
Kurucu Başkan Fahri Küt, Kızılay İl Başkanı Cevdet Koç, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci kısa birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu ve göreve gelen Başkan ve yönetimine başarılar diledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci Kurucu Başkan Fahri Küt ve Sami Bağdatlı’ya plaket takdiminde bulunurken Bağdatlı’nın programı nedeniyle ilçe dışında olması nedeniyle plaketini AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal aldı.

55 üye ile seçime gidilen kongre sonrası tek liste ile aday olan Aydın Birinci Kızılay Hendek Şube Başkanı oldu.

Kızılay Hendek Şube Başkanı seçilen Aydın Birinci gönüllülük esası ile yapılan çalışmaların aksatılmadan devam edeceğini ve Aşevinin tekrar faaliyete girmesi için çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederek Kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Kızılay Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci’nin Yönetimi ise şu isimlerden oluştu. Atilla Tezgel, Faruk Özel, Hüseyin Yaz, Mehmet Paslı, Recep Yarıcı ve Yasemin Terzi

#Hendek #Kızılay #Kongre #Aydın Birinci #Kızılay Hendek Şubesi 1 Olağan Konger #Hendeksonhaber